Snoepwinkel Marcella

In het kleine dorpje Zuidland, in de provincie Zuid-Holland, vind je winkelcentrum Slandshof terug. In dit winkelcentrum is onze Snoepwinkel Marcella te vinden. Naast een slager, een supermarkt, een kledingwinkel, een dierenwinkel, een Turkse bakker, een kaasboer, een bakker, een kunstatelier en een reisbureau kan je hier dus ook terecht voor het kopen van heerlijke chocolade, snoepjes en cadeau pakketten . 

 

Snoepwinkel Marcella 

Mr.pj.Oudweg 32 

3214 XN  

Zuidland 

 

Openingstijden: 

 

Dinsdag 09.00 – 17.30 uur 

Woensdag  09.00 – 17.30 uur 

Donderdag 09.00 – 17.30 uur 

Vrijdag  09.00 – 17.30 uur 

Zaterdag  09.00 – 16.00 uur 

 

Ons assortiment 

Bij snoepwinkel Marcella ben je aan het juiste adres voor het kopen van allerlei soorten bonbons. Deze bonbons zijn van de hoogste kwaliteit, aangezien wij samen werken met Martines, Dragee en Van Ham. Deze bonbonleveranciers staan te boek als de beste. De bonbons uit ons assortiment zijn dan ook overheerlijk en zijn in allerlei smaken te verkrijgen. 

 

Wij passen de samenstelling van ons assortiment continue aan. We hanteren hierbij verschillende thema’s die gedurende het jaar actueel zijn. In de kerstperiode wordt onze hele winkel gedecoreerd en daar wordt uiteindelijk ook het assortiment op aangepast. Dat geldt ook voor Valentijnsdag, voor Pasen, voor moeder- en vaderdag, voor de herfst, voor sinterklaas en voor de overige feestdagen/seizoenen in het jaar. Ook tijdens de Avondvierdaagse weten wij veel mensen te verrassen. Wij hebben tijdens de Avondvierdaagse namelijk een uitgebreid assortiment aan inhaalcadeaus.  

 

Bij ons ben je dus aan het juiste adres om heerlijke bonbons te kopen. Maar, dat is niet het enige. Je kunt bij ons ook terecht voor het aanschaffen van allerlei leuke cadeaus. Heb je binnenkort een feest, een verjaardag of een bruiloft? Met het cadeau assortiment in onze winkel maak je absoluut een goede indruk bij de ontvanger van het cadeau. Je vindt bij ons theepakketten met chocolaatjes, wijnpakketten met chocolaatjes, theeglazen, mokken en gedecoreerde chocolade reepjes. Dit is overigens slechts een kleine opsomming van het totale assortiment. Wil je ons hele assortiment bekijken? Je bent van harte welkom in onze winkel te Zuidland. 

 

Tot slot willen we ook nog benoemen dat wij producten leveren voor bruiloften en geboortefeesten. Met dank aan de lekkernijen uit onze snoepwinkel worden de bruiloft en geboortefeesten nóg lekkerder (en leuker!).  

 

Zakelijk 

Ook voor bedrijven hebben wij interessante producten in ons assortiment. Wil je bijvoorbeeld jouw personeel verrassen met een leuk chocoladepakket? Of wil je een paas/kerstpakket laten maken? We staan graag voor je klaar om alle mogelijkheden te bespreken en een overheerlijk én leuk pakket samen te stellen. 

 

Ons team 

De snoepwinkel wordt door mijn moeder Leo, mijzelf Marcella en door één vaste medewerker Sandra gerund. Wij hechten veel waarde aan een hoog serviceniveau en aan perfecte klanttevredenheid. We staan dan ook graag voor je klaar om jou te helpen met het uitzoeken van de lekkerste bonbons. Voor een gezellig praatje ben je uiteraard bij ons ook aan het juiste adres. Wij hechten veel waarde aan een gemoedelijke en gezellige sfeer in ons winkel. Kom deze sfeer eens proeven in Zuidland!