Chocolade workshops

 

Bij Snoepwinkel Marcella ben je van harte welkom om allerlei lekkere bonbons te kopen. Deze verscheidenheid aan bonbons laat direct zien dat je ongelooflijk veel met chocolade kunt maken. Wil je zelf ook eens creatief aan de slag met chocolade gaan? Ook dan ben je bij Snoepwinkel Marcella aan het juiste adres. Wij organiseren namelijk met grote regelmaat zogeheten chocolade workshops. De geplande workshops vindt u in onze webshop. 

 

Deze chocolade workshops worden door ons in het voor- en in het najaar gegeven. In de zomer kunnen wij deze workshops helaas vanwege de warmte niet organiseren. Tijdens deze chocolade workshops hanteren we continue een passend thema. Dit thema hoort bij het seizoen van het jaar of staat in het teken van een bepaalde feestdag. 

 

We bieden in feite twee verschillende workshops aan: een workshop voor kinderen en een workshop voor volwassenen.  

 

De chocolade workshops voor volwassenen 

Voor volwassenen geven we interessante en gezellige chocolade workshops. Tijdens deze workshops werken we met verschillende technieken en maken we een werkstuk. In totaal duurt de workshop ongeveer 2,5 uur.  

 

We organiseren deze workshops in een ruimte van de organisatie Westenrijk. Afhankelijk van de grootte van de groep hebben wij hierbij de beschikking over twee verschillende ruimtes. De workshops worden met name in de avonduren georganiseerd. En zijn ook leuk voor een bedrijfsuitje, voor een vrijgezellenfeest of voor een babyshower zodat je met z’n allen een gezellige en creatieve avond kunt beleven.  

 

Tijdens de gehele avond vertellen wij je allerlei handige informatie. Wij zorgen tevens voor de juiste ingrediënten; deze ingrediënten zijn ook afgestemd op het jaargetijde. Soms werken we met marsepein, soms maken we truffels en soms weer met andere ingrediënten. Aan het eind van de avond stap jij in ieder geval met heerlijke lekkernijen de deur uit. De lekkernijen die je zelf maakt, mag je namelijk (ingepakt en al) mee naar huis nemen.  

 

Heb je interesse om een chocolade workshop te volgen? Kijk in onze webshop voor de data. 

 

Wil je een webshop boeken voor een groep? 

 

De groep moet uit minimaal 6 personen en maximaal uit 14 personen bedragen. De kosten per persoon bedragen € 32,50.  

 

Neem vrijblijvend contact met ons op voor het bespreken van alle mogelijkheden. Het vastleggen van een datum, tijdstip en het thema doen we ook graag in goed overleg met jou. Een chocolade workshop voor volwassenen is in ieder geval een onwijs leuke, creatieve en gezellige activiteit.