Creatieve workshops

Vind je het leuk om met chocolade aan de slag te gaan? Dan biedt snoepwinkel Marcella een chocolade workshop aan..   . Het is echter ook mogelijk om van een creatieve workshop gebruik te maken.

 

Op dit moment zijn wij nog druk bezig om deze workshops verder uit te breiden. In de loop van dit jaar gaan we pilots draaien. Tijdens deze pilots gaan we de workshop uittesten; wil je graag aanwezig zijn tijdens zo’n pilot? Houd dan onze agenda en Facebook pagina in de gaten houden!

 

Deze creatieve workshops zijn gebaseerd op de eeuwenoude dot painting techniek. Deze techniek is ooit door de Aboriginals uitgevonden en werd gebruikt om hun vertalen te vertellen. Met deze techniek waren ze in de gelegenheid om hun verhaal te vertellen en om informatie te delen met andere. In het verleden werd deze techniek ook gebruikt door Staphorster dames om hun klederdracht mee te versieren.

 

Wij willen jou graag kennis laten maken met deze unieke techniek. Tijdens de creatieve workshops die wij aanbieden, leer je van alles over deze techniek. Je gaat uiteraard zelf ook aan de slag. Hierbij ga je een object, bijvoorbeeld een vogelhuisje, met behulp van de dot painting techniek versieren.

 

Deze techniek brengt enkele fraaie voordelen met zich mee. Zo is het een feit dat deze techniek voor een ontspannen gevoel zorgt. De kleuren en patronen die gebruikt worden, geven jouw creativiteit de ruimte. Bovendien voel je je volledig ontspannen, kom je tot rust en kan je het object zo mooi mogelijk versieren.

 

In onze webshop kan je de geplande data voor een dotpainting workshop vinden. Meld je direct aan voor één van de workshops en laat jouw creativiteit de vrije loop gaan.

 

Overige workshops

In de toekomsten verwachten wij meerdere unieke en creatieve workshops aan te kunnen bieden. Wil je op de hoogte blijven van het aanbod van onze workshops? Houd dan onze agenda en onze Facebook pagina in de gaten.

 

De workshops die wij organiseren, vinden plaats in Gallery The Window. De exacte prijzen variëren van workshop tot workshop. De inhoud van de workshop zorgt er voor dat de workshop voor een bedrijfsfeestje, een vriendenuitje of een familiedag onwijs leuk is.

 

Wil je meer informatie? Neem gerust contact op voor het bespreken van data en diverse mogelijkheden.